Now Reading
Nevládzeš? Nevzdávaj to, urob ešte JEDEN krok.

Nevládzeš? Nevzdávaj to, urob ešte JEDEN krok.

Godzone tour sa v roku 2022 zrealizovalo aj preto, lebo viacero ľudí v tomto tíme sa od začiatku tohto roku znovu rozhodlo vložiť svoje srdce a talenty do služby a pracovať na Godzone turné, lebo cítili naliehavosť ohlásiť túto tému svetu. Prešli rokom plným aj náročných veci, no nevzdali to a tento rok sme sa mohli opäť spolu stretnúť.

Nie je čas to vzdať! Sme na ceste a áno, je to niekedy aj cesta tmavou dolinou aj dni plné súžení či búrok. Áno, je to niekedy aj nečakaná rana či bolesť, no pointou ostáva, že je to cesta vpred, nestojíme uprostred tmavej doliny, ale kráčame ňou.

Preto aj dnes vás chceme pozvať urobiť ďalší krok.

Možno si bol na tomto turné, lebo si dlho bojoval za obnovenie vzťahov a dnes je to horšie ako predtým a ty to chceš vzdať, možno zápasíš o svoje manželstvo, v ktorom sa stalo veľa chýb a máš pocit, že je ľahšie to vzdať, možno strácaš vieru, keď pozeráš na svoju dlhoročnú túžbu mať deti alebo na nečakanú chorobu blízkych. Možno to máš chuť vzdať so svojou službou, prácou, víziou, vierou, modlitbou či životom.

Sme tu dnes, aby sme aj tebe a každému z nás nahlas zakričali – NEVZDÁVAJ TO! – tento svet a ľudia v ňom ťa potrebujú, si jedinečný a nenahraditeľný.


Neprestaň hľadať Boha, nevzdávaj svoju modlitbu, nevzdávaj snahu vyjsť von zo zovretia myšlienok depresie a úzkosti, nevzdávaj zápas o svoju identitu, rodinu, manželstvo, vzťahy a spoločenstvá! Nebude to možno ľahké a nebude to ani úroda za jednu noc. Ak nevládzeš, nepozeraj sa na to, ako to musíš zvládnuť celé, dnes len jednoducho polož tieto veci pred Otcovu tvár, vzdaj sa akéhokoľvek boja z vlastných síl a dovoľ Bohu, aby zasiahol. Paradoxne, svojim vzdaním sa pre Bohom zakričíš to najsilnejšie „Nevzdal som to!”, aké len môžeš.

Urob proste ďalší krok, pomodli sa ešte jednu modlitbu a potom ešte jednu, ešte raz zavolaj, napíš mail alebo dohodni si stretnutie s osobou, na ktorej ti záleží, ešte raz sa rozhodni snívať, bojovať či tvoriť.

Vzdať sa nie je možnosť. Neprestaňme snívať a bežať svoj závod, aby sme raz mohli dobehnúť do víťazného cieľa.

Prajem nám všetkým, aby sme na tomto turné zažili mocný Boží dotyk, ktorý nám dodá síl ďalej kráčať v odhodlaní, nádeji a s radosťou do Božieho kráľovstva.

Hore